89593: Knockiandue School, c1967

Knockiandue School, c1967

Knockiandue School, 1967
Back row, left to right: Mrs Greta Mackenzie (headteacher); Margaret Mackay, 2 Keose Glebe; Mary Macdonald, 18 Laxay; Dena Macmillan, 4 Keose Glebe; Ann Macleod, 5 Keose; Sandra Mackenzie, 2 Keose; Neil A Macleod, 20 Laxay
Middle row, left to right: Cathie M Ferguson, 12 Laxay; Sandra Ferguson, 12 Laxay; Roddy Evans, 93 Balallan; Ancris Maciver, 22 Laxay; Mary A Maclennan, Cliff House, Laxay; Catherine A Macleod, 5 Keose; Annabella Macleod, 10 Laxay; Stewart Walker, 15 Keose Glebe; John A Maciver, 22 Laxay; Robert Walker, 15 Keose Glebe; Murdo Ferguson, 12 Laxay; Peter Maclennan, Cliff House, Laxay.
Front row, left to right: Donald Maciver, 22 Laxay; Joan Ferguson, 12 Laxay; Florence Maclennan, Cliff House, Laxay; Angus Mackenzie, 2 Keose; Kenneth Macleod, 5 Keose; Emily Mackay, 2 Keose Glebe and Margaret Maciver, 11 Laxay.

Image Details
Origin Date: