Lemreway School, 1949
Back Row l-r: Murdo Kennedy, 7 Orinsay; Angus Macmillan, 14 Lemreway; Colin Campbell, 6 Lemreway; Mary Macleod, Teacher

Second Row l-r: Angus J Montgomery, 17 Lemreway; D M Macritchie, 11 Orinsay; Christine Macinnes, 32 Lemreway; Mary Ann MacMillan, 4 Lemreway; Mina Montgomery, 1 Orinsay; Margaret A Macinnes, 6 Orinsay; Peter Nicolson, 2 Lemreway; Kenneth Kennedy, 7 Orinsay.

Front Row l-r: Louis D Nicolson, 25 Lemreway; Calum Macmillan 14 Lemreway; C M Macritchie, 11 Orinsay; Peggy Morrison, 6 Orinsay; Jessie M Carmichael, 16 Lemreway; Lena Macmillan, 14 Orinsay; John A Carmichael, 16 Lemreway, Alex D. Smith, Mission House.
BACK ROW

SECOND ROW