Balallan School, c1935

Back Row l-r: John Kennedy, 9 Balallan; Norman Martin, 13 Balallan; Alastair Macarthur, Schoolhouse; Alex John Mackenzie, 37 Balallan; Norman Mackenzie, 24 Balallan; Murdo Smith, 1 Shieldinish; Malcolm Macleod, 9 Shieldinish

Second Row l-r: Miss Annie Mackinnon (Teacher); Neil Macleod, 33 Balallan; Murdo Morrison, 41b Balallan; Christina Mackenzie, 37 Balallan; Annie S Macleod, 50 Balallan; Mina Martin, 13 Balallan; Chirsty Mary Macmillan, 32 Balallan; Maggie Morrison, 41b Balallan; Murdo Martin, 13 Balallan; Roderick Mackenzie, 2 Shieldinish

Front Row l-r: Murdo Kennedy, 9 Balallan; Chirsty Kennedy, 29 Balallan; Donald Macleod, 7 Balallan; Mary Montgomery, 34 Balallan; Donald Montgomery, 34 Balallan; Ishbel Macarthur, Schoolhouse; John M Macleod, 50 Balallan; Murdo Macleod, 33 Balallan

Origin Date:
Kinloch Historical Society