Balallan School, 1932

Back Row l-r: Murdo Kennedy, 9 Balallan; Roddy Alex Macleod, 39 Balallan; Donald J Smith, 1 Shieldinish; Norman Mackenzie, 24 Balallan; Malcolm Macleod, 3 Shieldinish; Sydney Evans, 18 Balallan; Alasdair Macarthur, Schoolhouse, Balallan; Roddy John Mackenzie, 54 Balallan; Alasdair Macleod, 23 Balallan; Murdo Macleod, 33 Balallan; Donald Macleod, 7 Balallan

Second Row l-r: Roderick Mackenzie, 2 Shieldinish; Donald A Macleod, 3 Shieldinish; Murdo Smith, 1 Shieldinish; Norman Martin, 13 Balallan; Murdo Martin, 13 Balallan; Colin Smith, 27 Balallan; John M Macleod, 50 Balallan

Third Row l-r: Annabella Kennedy, 9 Balallan; Margaret Macleod, 3 Shieldinish; Chirsty Mackenzie, 37 Balallan; Mary Montgomery, 34 Balallan; Ishbel Macarthur, Schoolhouse, Balallan; Maisie Mackenzie, 60 Balallan; Christina Kennedy, 29 Balallan; Rhoda Macmillan, 32 Balallan

Front Row l-r: Malcolm Macleod, 6 Balallan; Joan Macleod, 70 Balallan; Effie Smith, 48 Balallan; Margaret Maciver, 15 Balallan; Flora Macarthur, Schoolhouse, Balallan; Nan Macleod, 33 Balallan; James Mackenzie, 54 Balallan and Annie Mackinnon, Halfway House, Balallan (teacher)

Origin Date:
Kinloch Historical Society