Bernera school 1985
Pictured in the Bernera school canteen c1985 are:
Back l-r Joan Maciver (teacher) 7 Breaclete, Jane Maciver 1 Breaclete, Iain Macaulay 13 Kirkibost, Maureen Macdonald 13 Tobson, Norman Angus 6 Tobson, Mairi Macleod Lismore Breaclete, Aenes Maclean (headmaster). 3rd row- Gordon Macdonald 24 Kirkibost, David Macleod Heath Park, Angus Macleod 5 Lundale, Morag Macinnes 20 Kirkibost, Alastair Macinnes DunInnes Kirkibost, Ruaridh Maclean School house Breaclete, Brian Davies 9 Breaclete.
2nd row- Donna Maciver 1 Breaclete, Ruth Mackenzie 13 Hacklete, Julia Maciver 7 Breaclete, Karen Marie Macinnes 16 Tobson, Angela Macdonald 3 Lundale, Moira Maciver 7 Breaclete, Sharon Macleod Lismore Breaclete. Front- Roddy Murray Heath Park Breaclete, Calum Iain Mackenzie 6 Tobson, Iain Angus Macinnes 20 Kirkibost, Don Neil Mackenzie 6 Tobson, Jamie Macdonald 24 Kirkibost.

Image Details
File Name: