Gravir School, 1930?

Back Row l-r: Catherine Chisholm, 16 Gravir; Christina Macphail, 14 Gravir; Bell Ann Chisholm, 16 Gravir; Kenneth Campbell, 18 Gravir; Alex J Mackenzie, 6 Gravir; John Macleod, 37 Gravir; Margaret Macritchie, 21 Gravir; Joan Morrison, 40 Gravir; Miss D Mackenzie (teacher) Second Row l-r: Christina Macphail, 12 Gravir; Isabella Chisholm, 16 Gravir; Christina Morrison, 44 Gravir; Mary Campbell, 13 Gravir; Ann Macleod, 3 Glen Gravir; Ann Macinnes, 36 Gravir; Mary Bell Matheson, 15 Gravir Front Row l-r: Catherine Mackenzie, 34 Gravir; Barbara Matheson, 4 Glen Gravir; Morag Macaskill, 40 Gravir; Kenneth Macphail, 19b Gravir; Joan Macleod, 3 Glen Gravir; Ann Macinnes, 8 Gravir; Ann Matheson, 26 Gravir; Mary Macleod, FC Manse; Mary Macphail, 19 Gravir

Origin Date:
Pairc Historical Society