Cromore School, c1930

Back Row l-r: Roddy Mackenzie, 19 Cromore; Alexander Smith, 34 Caros; Donald Macarthur, 10 Cromore; Chirsty M Morrison, 25 Cromore; Miss Macarthur, Mission House, Cromore; Donaldina Mary Macleod, 14 Cromore; Donald Mackinnon, 7 Cromore and Malcolm Mackinnon, Torostay

Second Row l-r: Peggy A Macarthur, 19 Cromore; Chrissie Macaulay, 22 Cromore; Peggy Mackenzie, 17 Cromore; Dolina Macleod, 21 Cromore; Katie M Macleod, 11 Cromore; Mary Macleod, 21 Cromore; Mary Macleod, 21 Cromore; Katie M Macleod, 14 Cromore; Margaret Macleod, 11 Cromore; Catherine Mackinnon, Torostay and Miss Macsween, Teacher

Front Row l-r: Murdo Smith, 15 Cromore; Alex J Smith, 34 Caros; William Mackinnon, 7 Cromore; Donald M Macleod, 18 Cromore; Murdo Macleod, 11 Cromore and Iain Smith, 34 Caros, Cromore

Image Details
Origin Date: