Balallan School, 1933

Back row l-r: John Macarthur (Head Teacher); Neil Macleod, 33 Balallan; Donald Montgomery, 34 Balallan; James ManClark, 15 Balallan; John Macleod, 70 Balallan; Donald Macleod, 17 Balallan; Murdo D Macdonald, 8 Balallan; Alex J Mackenzie, 37 Balallan; Roderick N Mackenzoe, 57 Balallan; Donald Macleod, 23 Balallan

Second row l-r: Chirsty Mary Macmillan, 32 Balallan; Joan Mackenzie, 2 Shieldinish; Mina Martin, 13 Balallan; Mina Evans, 18 Balallan; Annie Macleod, 3 Shieldinish; Jean Mackenzie, 60 Balallan; Mary Ann Mackenzie, 24 Balallan

Front row l-r: Annie Macleod, 6 Balallan; Annie S Macleod, 50 Balallan; Mary Macdonald, 8 Balallan; Christina Macleod, 11 Balallan; Peggy Morrison, 41 Balallan; Kate Kennedy, 9 Balallan

Image Details
Origin Date: