85680: Knockiandue School, 1935

Knockiandue School, 1935

Knockiandue School, 1935 Back row l-r: Malcolm Macleod, Headmaster; Angus Morrison, 8 Keose Glebe; John Macleod, 7 Keose; Angus Macaulay, 9 Keose Glebe; John Mackenzie, 6 Laxay; George Macdonald, 18 Laxay; Angus Maciver, Soval Lodge; Donald Macleod, Knockiandue Schoolhouse; Kenneth Macaulay, 10 Keose Second row l-r: Kenneth M Maciver, 3 Laxay; John Macdonald, 13 Keose; Annie Macleod, 9b Laxay; Peggy Mackay, 2 Keose Glebe; Morag Ferguson, 30 Laxay; Mary Macdonald, 10 Keose Glebe; Catherine Maciver, 13 Laxay; Christina Macaulay, 10 Keose; Flora Smith, 6 Keose Third row l-r: Enag Macdonald, 18 Laxay, Dolina Mackenzie, 4 Keose; Catherine Mackenzie, 1 Keose Glebe; Johan Macmillan, 18 Laxay; Katag Macdonald, 10 Keose Glebe; Mary Macrae, 12 Keose; Margaret Maciver, 9a Laxay Front row l-r: Joan Macdonald, 19 Laxay; Lily Macaulay, 14 Keose; Nora Macmillan, 18 Laxay

Image Details
Origin Date: