83979: Gravir Friends

Gravir Friends

Back Row – Iain Dan Macmillan, 20 Gravir (Iain Dan Sheumais), Malcolm Macmillan, 14 Gravir (Calum Mhurchaidh Anna), Agnes Fraser, 15 Gravir (Agnes Dhonnchaidh), Neil Fraser, 15 Gravir (Niall an Uisdean) , Unknown, Margaret Campbell, 18 Gravir ( Boideag), Peter Campbell, 18 Gravir (Peter Phadruig), Robert Macmillan, 14 Gravir; Anna Fraser, Glasgow (Bean Dhonnchaidh Neill) and Kate Campbell, 13 Gravir (Ceit Chalum). Front Row – Neil Carmichael, Oban, Cathie Ann, Neils son , Hugh Fraser, Canada/15 Gravir,(Uisdean an Uisdean ), Anne Fraser, Glasgow (Donnachaidh Neills daughter) her brother Alex, Hector Carmicheal (Cathie Ann’s Son), Annabella Macmillan, 14 Gravir (Barabull Ruadh) and Archie Mackay, Canada, Dolly Mary Neill’s husband.

Pairc Historical Society